Dressing Kessel-Lo

Over dit project

Deze prachtige dressing in een authentieke rijwoning toont dat een strakke symmetrische kast niet eentonig hoeft te zijn. We voegen een welkom accent toe door het grote vlak te onderbeken met een mooie nis in Smoked Walnut fineer van Shinnoki. Daarnaast herhalen we de smoked walnut toets in de massieve bedombouw. We kiezen deze houtaccenten zorgvuldig in overeenstemming met de aanwezige vloer en andere elementen. Hierdoor kan de klant elke dag starten met een rustig en stijlvol gevoel.

 

Naast het fraai detail in design besteedden we ook uitvoerig aandacht aan de functionaliteit. Zo stelden we de kasthoogte en de kledinglift af op hun gestalte. Maar werden ook veelgebruikte stopcontacten in het ontwerp opgenomen. Daarnaast hielden we rekening met de originele vloer door een dragende structuur te voorzien. Zo werd deze niet overbelast. De schoorsteen werd zonder te ontmantelen verborgen achter het meubel. Verder brachten we tussen het meubel en de muur geluidsisolatie aan.

 

De combinatie van genuanceerd design en doordachte functionaliteit maakt deze dressing in zijn authentieke rijwoning tot een pareltje.

 

 

Categorie
Dressing