Kantoor We Are Digital

Over dit project

We Are Digital, een jong en dynamisch marketing bedrijf, kwam naar ons met de vraag om pit toe te voegen aan hun gehuurde kantoor. Enkele kernelementen waren de kantoorkeuken, het wandmeubel dat de werkruimte moest aankleden en de koffiecorner. Deze laatste integreerde we met de keuken, maar vormt toch zijn eigen eenheid. Dicht bij de vergaderruimtes en bureaus. Hierdoor kunnen de werknemers en klanten zich bedienen van een koffie zonder de keuken volledig te moeten betreden.

 

Door een kamerhoog lattenwerk te installeren tegen de rug van de keuken creëren we een apart gevoel, los van de werk- en vergaderruimtes. Door voldoende passage van licht en zonder de meubels plafondhoog te brengen bewaarden we een open karakter. WAD maakte snel de keuze voor strakke, moderne en stijlvolle materialen. Zoals Ivory Oak uit het Shinnoki Gamma. Het composiet keukentablet is bovendien erg makkelijk in onderhoud. De combinatie is sober maar geeft dit kantoor toch een zeker karakter.

 

Het ritmisch lattenwerk van de scheidingswand herhaalde we in het kantoorgedeelte als aankleding en wandmeubel. Willekeurige schappen tussen het lattenwerk geven een verrassende toets. Een vernieuwde interpretatie van wat er met een kastenwand gedaan kan worden. We geven op een subtiele manier karakter aan deze hedendaagse open-office structuur. Waarbij het cliché van een kantoor met vier vlakke muren verdwijnt.

 

Het eindresultaat is een stijlvol kantoor dat uitnodigt om te werken maar waar het ook vooral aangenaam vertoeven is.
Categorie
Bedrijven, Keuken