Dressing Leuven

Over dit project

Het ontwerpen van een exclusieve moderne dressing in een ongewone kamer brengt altijd extra uitdagingen met zich mee. Bij dit project dienden we rekening te houden met het schuine plafond, zijn beperkte stahoogte en het benauwd gevoel dat dit met zich meebracht. Hierbij vormde het optimaal benutten van de ruimte en comfortabel gebruik de basis.

 

We zorgen voor een ruim en rustgevend gevoel door gebruik te maken van slimme kastindelingen en optische illusies. Een extra diepe ladekast onder het schuine plafond benut de ruimte optimaal. Bovendien wordt het mogelijk om vanuit een aangename positie de schuiven te gebruiken. Daarnaast installeren we twee spiegels die samen een verruimende illusie scheppen. Door de verschillende vloeren in dezelfde lijn te leggen als de spiegels versterken we dit beeld.

 

Deze bewuste keuzes zorgen ervoor dat we een rustige open uitstraling krijgen waarbij het oog niet verveeld raakt. Het strakke design breken we met natuurlijke accenten. Zo slagen we erin om een exclusieve en moderne dressing met karakter te voorzien. Bovendien is 95% van de kastruimte toegankelijk zonder trapje door het doordacht gebruik van kledingliften.

Categorie
Dressing