Mediameubel Kessel-Lo

Over dit project

Dit unieke mediameubel bevindt zich in een huis waarvan de architect de verschillende kamers met elkaar wou laten communiceren. Daarom hebben we een mediameubel ontworpen dat de ruimte openvouwt om deze filosofie door te trekken. Dit terwijl de verschillende elementen die erin verweven zijn in het oog springen en dit designstuk tot een grote meerwaarde in het interieur maakt.

 

Om te beginnen loopt het massieve eiken tablet doorheen het hele mediameubel en de ruimte. Dit brengt de afzonderlijke kasten tot een samenhangend geheel. Hierbij vestigt de subtiele warme ledverlichting er extra de aandacht op.

 

Het meest unieke onderdeel van dit mediameubel is het zwevend kastje rechts. Dit lijkt op magische wijze volledig los te staan in de ruimte. Door het te omhullen met een eiken tablet en ledverlichting wordt hier nog eens extra de aandacht op gevestigd.

 

Het geometrische design hangkastje in het midden van de muur levert een unieke nuance in het anders lege vlak. Hiermee maken we het ontwerp van het mediameubel compleet maar verliezen terwijl de functionaliteit niet uit het oog door extra opslagruimte te scheppen.

Categorie
Woonkamer