Woonkamer Tienen

Over dit project

De bewoners wilden deze woonkamer met behulp van de natuurlijke uitstraling van hout omtoveren tot een warme leefruimte. Hierbij vormde het zoeken en samenstellen van een reeks gepaste houtsoorten onze focus. Waarna we deze naadloos integreerden in een ontwerp dat klopt.

 

We renoveerden het parket aangezien deze letterlijk de basis vormt van de inrichting. De lichte kleur vergroot de ruimte en geeft ons een canvas om op verder te bouwen. De dynamiek van de gebogen muur was een bron van inspiratie. Daardoor vormde deze het vertrekpunt om te werken met een sterke organische vorm. Deze specifieke kromming bepaalden we samen met de klant. Door verschillende modellen op ware grote te toetsen in de ruimte werd er een optimale vorm gekozen. Daarmee groeide een vetrouwen om verder te gaan op de avontuurlijke weg.

 

Eiken tabletten, padoek kastjes en Oak Desert fineer fronten van Finaspan leiden tot een boeiende compositie. De zwevende balk doet met zijn schuiven dienst als opslagruimte voor een grote multimedia collectie. Daarnaast dient hij ook als zitbank. De padoek kasten zitten verweven in het gekleurde eiken tablet. Met hun schuiven herbergen ze de dekentjes voor de wintermaanden. Onder het tablet verborgen we de media apparaten achter een klapdeurtje.

 

Vormen aftoetsen in de kamer. Gebruik maken van een ensemble van verschillende exotische en niet-exotische houtsoorten. Terwijl we nadenken over opbergoplossingen op maat. Zo krijgen we een warme leefruimte als resultaat.

 

Bekijk onze andere woonkamerprojecten zeker ook eens!

 

 

Categorie
Woonkamer