Keuken Tremelo

Over dit project

Een moderne keuken met fronten in eik fineer heeft een prachtige luxueuze maar toch natuurlijke look. De combinatie van eik fineer met strakke witte en zwarte vlakken geeft een exclusieve moderne uitstraling. Terwijl door de houttinten toch een heerlijk rustiek gevoel heerst.

 

De bewoner had een sterke visie over hoe de inrichting van zijn nieuwbouwvilla eruit moest zien. Hierbij was onze taak om de uiteindelijke realisatie zo dicht mogelijk bij zijn visie te laten aansluiten. Onze realistische 3D renders en stalen spelen hier een cruciale rol. De 3D renders lieten toe om bestaande ideeën te visualiseren en eventuele pijnpunten bloot te leggen. Daarnaast konden we door onze ervaring en uitgebreide materiaalkeuze de perfecte materialen aanbieden. De eik fineren fronten zijn uitgewerkt in het kwalitatieve Ivory Oak van Shinnoki. Daarnaast is het tablet vervaardigd uit Diresco composiet door onze vaste partner Celis Natuursteen.

 

Naast een echte blikvanger te zijn is deze moderne keuken ook uitgerust met handige functies. Een uittrekbaar stopcontact in het keukenblad zorgt voor verborgen aansluitingen. De Miele oven én stoomoven bezitten de meest geavanceerde functies. Daarnaast is er een ongewoon gebruiksgemak door de dampkap te verbinden met het inductievuur. Dit zorgt ervoor dat de zuigkracht automatisch aangepast wordt naargelang de stand van het vuur.

 

De deuren in eik fineer lopen vloeiend door in de andere delen van het interieur. Zoals de Wandbekleding rond de centrale hub en de Badkamer boven. Dit maakt het interieur tot een plaatje dat volledig klopt.

Categorie
Keuken